Nyilatkozat

A jogtulajdonos – Dr. Lenkei György – minden jogot fenntart magának. A drlenkeigyorgy.hu; drlenkei.net; blog.drlenkei.net; blog.drlenkeigyorgy.hu; drlenkei.blogspot.com; drlenkeigyorgy.blogspot.com oldalakról és a kapcsolt közösségi média oldalakról bármilyen tartalmat letölteni, részben vagy egészben másolni vagy a nyilvánossághoz közvetíteni kizárólag a jogtulajdonos előzetes hozzájárulásával lehet. Az engedély nélküli letöltés, másolás, nyilvánossághoz közvetítés, illetve megjelenítés jogellenes cselekmény. A weboldal személyes használatot meghaladó mértékű – bármilyen formában történő – felhasználása kizárólag a Jogtulajdonos előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

A felhasználó vállalja, hogy megtekintve az oldalt, vagy bármit, ami elérhetővé válik az oldalon, vagy azon keresztül, vagy a kapcsolt kép, videó és közösségi média profilokon, oldalakon és csoportokon keresztül, beleértve, de nem kizárólag, írásos tartalmakat, videókat, hangfelvételeket, e-hírleveleket, e-maileket, bármilyen közösségi média bejegyzéseket és más kommunikációkat vagy szolgáltatásokat, elfogadja ennek a nyilatkozatnak minden részét.

Az oldalon semmilyen formában sem történik orvosi tevékenység, vizsgálat, konzultáció, tanácsadás, leletek és egyéb orvosi, egészségügyi dokumentáció feldolgozása, értékelése, elemzése. Semmilyen formában sem fogadunk, gyűjtünk, vagy őrzünk meg semmilyen egészségi állapottal kapcsolatos közlést. Az ilyen tartalmakat bármilyen előzetes lépés nélkül azonnal töröljük, nem továbbítjuk vagy küldjük vissza sem a küldőjének sem másnak.

A közzétett tartalmak kizárólag információs célokat szolgálnak, nem tartalmaznak semmilyen garanciát, nem tekinthetők orvosi javallatnak, vagy ígéretnek. A tartalmaknak nem célja bárkit arra biztatni, hogy vegyen igénybe vagy ne vegyen igénybe bármilyen orvosi, vagy egyéb gyógyító kezelést, eljárást vagy tanácsadást. A tartalmak nem teszik feleslegessé a szükségessé vált orvosi beavatkozásokat, kezeléseket, eljárásokat, módszereket és tanácsadásokat, nem kívánnak módosítani, befolyásolni semmilyen egészséggel kapcsolatos ellátást, terápiát, beavatkozást, tanácsadást vagy egyéb tevékenységet.